Zorg Op Eigen Kracht

Zorg Op Eigen Kracht

   Ons zorgaanbod bestaat onder andere uit de volgende diensten...


Persoonlijke
Verzorging

Wegens diverse omstandigheden kan het zijn dat u niet in staat bent uw dagelijkse zorg te verrichten. Hierbij is te denken aan wassen, aankleden en het aan- en uittrekken van elastische steunkousen. Wij bieden persoonlijke verzorging aan bij zowel lichte als zware problematiek.

Hulp bij
Huishouding

Wanneer u een beperking, chronisch psychisch- of psychosociaal probleem heeft, kunt u problemen hebben bij het voeren van een huishouding. "Zorg Op Eigen Kracht" kan u helpen bij hulp in de huishouding.

Thuis
Verpleging

Onze verpleegkundige is bevoegd en bekwaam voor het uitvoeren van medische technische handelingen. U kunt door ons de juiste zorg krijgen bij wondbehandeling, injecteren, katheteriseren en stomaverzorging e.d.


Persoonlijke
Begeleiding

Wij ondersteunen in het plannen van activiteiten, regelen van dagelijkse zaken, het nemen van besluiten en het structureren van de dag. Wij begeleiden u ook bij sociale juridische vraagstukken, geven u advies in zorg en UWV zaken. Bij dagbesteding brengt u samen met leeftijdgenoten op een gezellige manier de dag door.


Wij staan voor u klaar! Met ons persoonlijk team van zorgverleners verlenen wij thuiszorg afgestemd op uw wensen.  


Bel 020 - 303 2870 of mail naar info@zorgopeigenkracht.nl voor extra informatie